Online bestellen

Tapas- & Borrelplanken

Onze Tapasplank is er in drie varianten: Tapas Borrel, Tapas Mixta & Tapas De Luxe.

Wij staan bekend om onze culinaire en overheerlijke tapasplanken. Misschien heb je ze al eens gezien of ervan gegeten? Het is onze missie om jouw verwachtingen te overtreffen met originele ideeën, heerlijke gerechten en verrassende details; daarom zijn onze planken nooit hetzelfde. Uiteraard zijn er op deze varianten aanvullingen mogelijk. Geen vis? Regelen wij! Wil je vegetarisch eten? Geen probleem! Wil je er een kindermenu bij bestellen? Leuk, doen wij! En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Op het bestelformulier kun je je speciale wensen doorgeven.

Bestel je de Tapas Mixta of Mixta De Luxe? Dan worden de warme gerechten op ons tapasservies in een warmtebox geleverd. De koude gerechten worden vers geserveerd op mooie Tapasplanken. Bezorging vindt plaats op een dag en tijdstip naar jouw keuze.

De Tapas Borrelplank bevat een heerlijke mix van koude hapjes voor bij de borrel. Je kunt kiezen uit de varianten vis, vlees, vega of een mix hiervan.

De Tapas Mixta bestaat uit een heerlijke mix van koude én warme gerechten. Je kunt kiezen uit de varianten vis, vlees, vega of een mix hiervan.

De Tapas Mixta Deluxe bestaat uit een heerlijke mix van koude én warme gerechten, inclusief een grand dessert. Je kunt kiezen uit de varianten vis, vlees, vega of een mix hiervan.

Mexicaans Avondje

Ons 'Mexicaanse Avondje' is er in 2 varianten: 'Mexicaans Avondje klassiek' & 'Mexicaans Avondje vega'.

Wij houden van het uitproberen van nieuwe combinaties en het proeven van avontuurlijke gerechten. Daarom nieuw in ons assortiment: Fantastico Mexico! Deze heerlijke Mexicaanse keuken bestel je voor een 'Mexicaans Avondje', maar dan gewoon bij jou thuis. Bij bestelling ontvang je drie Mexicaanse gerechten met daarbij een frisse Mexicaanse salade en stokbrood met onze welbekende huisgemaakte kruidenboter.

Bestel je Mexicaans Avondje? Dan worden de warme gerechten op ons servies in een warmtebox geleverd. De koude gerechten worden vers geserveerd op mooie servies. Bezorging vindt plaats op een dag en tijdstip naar jouw keuze.

Mexicaans Avondje vega is een vegetarische variant op al het lekkers uit Mexico, maar dan zonder vlees of vis.

Bij Mexicaans Avondje klassiek loopt het water je al in de mond. Al het lekkers uit de Mexicaanse keuken is bijna onderweg jouw kant op.

Bijgerechten

Regelmatig wordt ons gevraagd wat het recept is van onze overheerlijke huisgemaakte boters. Het antwoord: “geheim van de chef!” Bij onze planken wordt altijd een ruime portie huisgemaakte kruidenboter meegeleverd, maar mocht je toch willen bijbestellen dan kan dat natuurlijk heel gemakkelijk hieronder.

Deze overheerlijke smaakmaker kun je nu ook extra bijbestellen.

Deze overheerlijke smaakmaker kun je nu ook extra bijbestellen.

Deze overheerlijke smaakmaker kun je nu ook extra bijbestellen.

Lunch & Overwerk-maaltijden

Wil je een heerlijke en gezonde lunch bestellen? Tapas de Buurvrouw biedt een veelheid en gevarieerdheid aan smakelijke broodjes en beleg, tapas, salades en stemt de lunch perfect af op jouw wensen en/of activiteit. De ene keer is dat lekker lunchen met het personeel op kantoor, de andere keer is dat een lunchverzorging op locatie voor bijvoorbeeld een teambuilding, vergadering, cursus, óf een fietsdag of andere buitenactiviteit met familie of vrienden. Voor dit laatste leveren wij heerlijke lunchpakketten naar keuze.

Tapas de Buurvrouw bezorgt ook overwerkmaaltijden warm bij jou op kantoor, zodat je direct kunt beginnen met eten. Ons assortiment bestaat uit goede en gezonde overwerkmaaltijden. Maaltijden zoals die thuis ook genuttigd zouden worden maar dan uiteraard nét even iets lekkerder. Benieuwd naar het aanbod? Wij wisselen regelmatig van menu zodat er altijd wel iets lekkers voor jou en jouw collega's tussen zit.

Catering op maat is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met je mee in mogelijkheden!

LET OP: op zondag kunnen wij geen lunch verzorgen.

Ons assortiment bestaat uit goede en gezonde overwerkmaaltijden. Maaltijden zoals die thuis ook genuttigd zouden worden maar dan uiteraard nét even iets lekkerder.

Wil je een heerlijke en gezonde lunch bestellen? Tapas de Buurvrouw biedt een veelheid en gevarieerdheid aan smakelijke broodjes, beleg, tapas, salades en stemt de lunch perfect af op jouw wensen en/of activiteit.

Accessoires

Een smakelijk avondje cadeau geven doe je met een cadeaubon van Tapas De Buurvrouw.